هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس این روزها منتظر مشخص شدن وضعیت مدیریتی باشگاه محبوب خود هستند؛ اگرچه در سالهای اخیر بارها این شرایط را تجربه کردهاند.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، 2-3 هفته پیش بود که وزارت ورزش تصمیم گرفت بعد از چند ماه علی فتحاللهزاده را به عنوان سرپرست استقلال انتخاب کند تا به نوعی این باشگاه را از بحران خارج کند اما بعد از 16 روز کار متوجه مشکلات شد و به نوعی عطای کار را به لقایش بخشید.
مشابه همین اتفاق در پرسپولیس رخ داد و محمدحسن انصاری فرد بعد از حدود 6 ماه کار در این باشگاه از سمت خود استعفا کرد. البته قرار بود بلافاصله سرپرست جدید معرفی شود اما تا امروز این اتفاق رخ نداده است.
طی روزهای اخیر هم بارها عنوان شد که مدیریت استقلال و پرسپولیس به زودی معرفی می شوند؛ حتی وزیر ورزش روز گذشته در گفتوگویی مدعی شد وضعیت در روزهای آتی مشخص خواهد شد . البته هواداران دو باشگاه طی سالهای اخیر با این وعدهها بیگانه نیستند و هر بار این صحبتها را میشنوند و البته، هر بار بیشتر نگران میشوند.
پیش از این انتقادات زیادی به وزارت ورزش و جوانان وارد میشد که از افراد غیر فوتبالی و ناکارآمد در راس هرم مدیریتی 2 باشگاه استفاده میکند. نمونه آن هم استفاده از علی اکبر طاهری، ایرج عرب، سیدرضا افتخاری، فتحی و ... که کارنامه آنها در این دو تیم گویای همه چیز است. ریشه این انتخاب های غلط و بی نتیجه در چه بوده است؟
سرانجام و پس از کش و قوس های فراوان، وزارت ورزش از محمدحسن انصاریفرد و علیفتحاللهزاده استفاده کرد اما به گفته هر 2 نفر، حمایتی از آنها صورت نگرفت تا آنها هم ناکام باشند و عطای کار را به لقایش بسپارند. بررسی این روزها نشان می دهد این دو باشگاه فاقد استراتژی و راهبردی برای مدیریت از سوی مدیران ارشد ورزش کشور هستند. وضعیت کنونی نمایی عریان و تمام رخ از نبود چنین راهبرد و نقشخ راهی است ک چنین روزهای نابسامانی را در پی داشته است.
به نظر میرسد هر دو باشگاه با توجه به انتخاب های غلط صورت گرفته و فقدان نقشه راه مشخص و مدون، به روند کنونی ادامه داده و بر حجم بحران ها و مشکلات آنها افزود شود. برای اثبات اشتباه مدیریتی دو باشگاه در این دوره فقط کافی است عدد و رقم دقیق بدهیها در سالهای اخیر و افزایش نجومی قراردادهای کادر فنی و بازیکنان را بررسی کرد. برای رفع این مشکل نیز بایستی به یک نقشه راه رسید و بدان ملتزم بود که تا امروز، مدیران ارشد ورزش نبوده و نیستند.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است