مدافع چپ تیم فوتبال فولادخوزستان گفت: اگر تیم ما کامل بود گلهای بیشتری به نساجی میزدیم.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گزارش سایت باشگاه فولادخوزستان، وحید حیدریه در خصوص اخراجش در بازی نساجی اظهار داشت: اگر یازده به یازده بودیم بازهم گل میزدیم و بازی کامل در اختیار ما بود، نساجی با اینکه همه تیمها را تحت فشار میگذارد اما در زمین خودشان نگذاشتیم نزدیک دروازه تیم ما بشوند، مردم و هواداران فولاد باید بدانند که برای یکسری شاید سخت باشد که فولاد آسیایی شود اما بدانند که ما بی انگیزه و ناامید نمیشویم و قدرتمندتر برای ادامه مسابقات خواهیم جنگید.
وی در مورد اخراجش نیز گفت: در مورد کارت زرد اول بگویم که توپ را من گرفتم و پی از آن کمی از پایم جدا شد و یک خطای ساده انجام شد، خطا بود واقعا نمیدانم کارت زرد داشت یا نه اما در مورد کارت زرد دوم باید بگویم نمیدانم چطور کارت به من داده شد و مطمئنم کارت نداشت، اصلا خطای خاصی نبود که داور بخواهد کارتی بدهد و تیم ما را ده نفره کند. داور رویش به سمت دیگری بود و بازیکن حریف بدون اینکه برخورد خاصی با او داشته باشم، داد زد و حتی زمین نخورد، داور هم برگشت و کارت داد. باور کنید هنوز هم نمیدانم چه شد و چرا اخراج شدم. کارشناسان داوری هم گفتهاند که این اخراج اشتباه بوده اما چه سودی برای ما دارد؟ دیداری که باید به راحتی برنده میشدیم را باختیم.
مدافع چپ فولادخوزستان افزود: اشتباه داوری فقط اخراج من نبود، یک پنالتی صد درصد برای ما گرفته نشد و در سوی مقابل یک پنالتی برای حریف گرفته شد که فکر میکنم اشتباه بود با اینحال باید این شکست را فراموش کنیم و به فکر دیدارهای آتی باشیم.
وی خاطرنشان کرد: از آقای آذری مدیریت باشگاه، آقای نکونام، کادرفنی، بازیکنان، عوامل تیم و هواداران بابت این کارتی که خودم هم نمیدانم چرا داده شد و گرفتم، عذر میخواهم. نمیدانم ناراحتیام را چگونه بیان کنم و امیدوارم که دیگر شاهد اشتباهات داوری در هیچ دیداری نباشیم که اینگونه تلاش و زحمات هر تیمی به هدر برود.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید.
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است