سردبیر روزنامه خبرورزشی در خصوص نحوه برگزاری نشست های خبری مربیان در لیگ برتر فوتبال صحبت های جالبی را مطرح کرد.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار

علی جوادی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص روند برگزاری نشست های خبری از سوی سازمان لیگ و عدم رویه مناسب برای کنترل حضور پیدا نکردن مربیان در نشست های خبری قبل و بعد از بازی ها، اظهار داشت: متاسفانه فقط یک روز در تقویم روز ما خبرنگاران است و در باقی روزها شرایط برای اینکه دنبال حق باشیم وجود ندارد و یا باید با روی خشن آدم ها مواجه شویم یا بی احترامی ببینم که همه این مسائل کار را سخت میکند.
وی افزود: زمینه های اطلاعرسانی مدام در حال تغییر است و در این شرایط یکبار تلگرام بار دیگر واتساپ و روز دیگر اینستاگرام رقبای ما رسانه ها می شوند اما خبرنگاران در حال تلاش هستند با وجود این رقبا حق را منعکس کنند اما در این راه رفتارهایی دیده می شود که از کم لطفی یک قدم آن طرف تر می رود.
سردبیر روزنامه خبرورزشی ادامه داد: در خصوص برگزاری نشست های خبری باید خیلی مسائل ریشه یابی شود و در مجموع اتفاقاتی که در در حال رخ دادن است به فدراسیون فوتبال مربوط می شود وقتی ما در این فدراسیون با بلاتکلیفی روبرو هستیم مشخص است که در چنین شرایطی نمیشود توقع داشت یک بخش فدراسیون منظم باشد و بخش دیگر دچار مشکل در این شرایط بی نظمی ها به همه سرایت می کند.
وی تصریح کرد: در زمینه برگزار شدن لیگ در روزهای کرونایی شاهد بودیم که هر روز از سوی بخش های مختلف یک بیانیه منتشر میشد و در نهایت ستاد ملی مبارزه با کرونا به فریاد فوتبال رسید و همه را از بلاتکلیفی نجات داد. در ماجرای نشستهای خبری لیگ برتر همه ماجرا محدود به عدم یا حضور مربیان نمیشود و باید وسیع تر آن را ببینیم. آن زمانی که در نشست های خبری، خبرنگاران گزینش می شوند یا برخی افراد به خبرنگار توهین می کنند و یا در میکسدزون ورزشگاه ها تیم های تصمیم می گیرند مصاحبه نکنند، هیچ واکنشی صورت نمی گیرد باید هم شاهد بی نظمی در برگزاری نشست ها باشیم. ما باید همه این ها را یک پکیج کنیم.
جوادی خاطر نشان کرد: زمانی که تیم ملی ایران در ابوظبی با تیم ملی برزیل بازی دوستانه برگزار کرد، در پایان بازی بازیکنان تیم ملی در میسکدزون حاضر نشدند با خبرنگاران اعزامی از ایران صحبت کنند اما بازیکنان تیم ملی برزیل پاسخگوی خبرنگاران شدند. بازیکنانی مثل دنی آلوز و پاتو مقابل خبرنگاران قرار گرفتند. من فکر می کنم یک روزی باید اتفاقی برای این مسائل بیفتد.
وی تاکید کرد: همان قدر که دقت می کنیم قراردادها چطور بسته می شوند باید دقت کنیم اصول حرفه ای گری هم رعایت شود. از رسانه، بازیکنان، مربی، باشگاه همه باید پایبند مقررات باشیم. متاسفانه وضعیتی که اکنون وجود دارد جز تنش چیزی عایدی فوتبال ما نیست. فدراسیون باید اقتدار داشته باشد. این را هم بپذیریم درجایی که حق باشگاه ها از تبلیغات محیطی، حق پخش و موارد دیگر داده نمی شود مشخص است که سازمان لیگ برای تاکید یکسری از قواعد و مقررات نمی تواند به باشگاه ها با اقتدار صحبت کند.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید.
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است