مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم استقلال و پرسپولیس ثباتی نداشتند و مسؤولیت آن با وزارت ورزش است.
بخش استقلال مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیررضا واعظ آشتیانی در خصوص انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: این انتخاب به کام وزارت ورزش و به نام هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس بود.
وی در مورد این که آیا هیأت مدیره نقشی در این انتخاب نداشته گفت: قطعا همین طور است، آنها فقط صورت جلسه امضا کردند، سوابق نشان میدهد. مگر میشود هیأت مدیره باشگاه بدون نظر وزیر، مدیرعامل را انتخاب کند؟ به آنها میگویند صلاح این است که این فرد انتخاب شود.
آشتیانی در مورد این که این اتفاق شبیه انتخاب محمد رویانیان بود، عنوان کرد: شرایط و فضای دو باشگاه به گونهای است که هر فردی بیاید واقعا ریسک میکند. این انتخاب و مدیری هم که به پرسپولیس آمده ریسک انجام داده، امیدوارم در کارش موفق باشد. در مصاحبهای خواندم که یک پیشکسوت گفته بود؛ او مدیر حراست وزارت ورزش بوده، تمام رشتهها تحت نظر او بودند و به همین خاطر میتوانند مدیر خوبی باشند.
وی افزود: اما متر و معیار این نیست؛ هر کسی نگاه و سلیقهای دارد. پیشکسوت دیگری هم برعکس این نظر صحبت کرده بود. این مدل انتخابها شاید در کوتاهمدت جواب بدهند، اما در میانمدت و بلندمدت به مشکل میخورند.
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در گفتگو با رادیو جوان در پاسخ به این سوال که به این ترتیب این انتخابها ژلوفنی هستند، گفت: همین طور است. مطمئن باشید با چالشهاش روبرو میشوند که تجربه نکردهاند. این نیروی جوانی که میگویند به لحاظ فکر و انرژی است، این طور نیست که یک نیروی جوان آمده همه چیز درست میشود. همه باید کمک کنند، این دسته از نیروها در کارشان موفق باشند.
وی در خصوص تأثیر سیاستهای بیجا در وضعیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: در دولت یازدهم و دوازدهم استقلال و پرسپولیس ثباتی نداشتند، تا به امروز دچار بهم ریختگی بودند و مسؤولیت آن با وزارت ورزش است. انتخابهای نابجا، نسنجیده و غیرکارشناسی که بیشتر با جریانات لابی شکل گرفته است، نمیخواهم دولتهای قبلی را توجیه کنم، اما در دولتهای قبلی ثبات نسبی وجود داشت. ولی در دولت فعلی و دولت یازدهم ثباتی نمیبینید و این دو باشگاه هر روز آبستن حوادثی هستند.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است