کارشناس حقوقی فوتبال گفت: دادگاه CAS ترجیح می دهد حکم مربوط به یک پرونده را سریع صادر کند تا اینکه رای ابتدایی را تعلیق کند.
بخش پرسپولیس مجله خبری ورزشی اسپورتاستار
غلامرضا رفیعی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره اقدام باشگاه پرسپولیس برای پیگیری پرونده عیسی آل کثیر در دادگاه CAS اظهار داشت: به هر حال باشگاه پرسپولیس باید از آخرین راهکار حقوقی اش هم برای احقاق حق خود استفاده کند و این راهکار هم پیگیری پرونده از طریق دادگاه CAS است. برای استفاده از آل کثیر در دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا هم باید این اعتراض سریع تر مطرح شود ولی حتی اگر رسیدگی دادگاه حکمیت ورزش به پرونده طولانی شود، دست کم می توان امیدوار بود شش ماه محرومیت این بازیکن از بین برود.
وی درباره اینکه آیا دادگاه CAS می تواند موقتا محرومیت شش ماهه آل کثیر را لغو کند، توضیح داد: این امر در شرایطی امکان پذیر است و بستگی به کیفیت دعوا و مستندات ما دارد اما معمولا این دادگاه برای جلوگیری از اجرای حکم خیلی سخت گیرانه عمل کرده و ترجیح می دهد در رسیدگی سریع تر عمل کند تا اینکه دستور موقت بدهد. به همین دلیل احتمال اینکه رای خود را زودتر صادر کند بیشتر است تا اینکه بخواهد حکم کمیته استیناف AFC را تعلیق کند.
کارشناس حقوقی فوتبال درباره احتمال تعلیق موقت محرومیت آل کثیر پس از گذشت سه ماه از صدور حکم کمیته انضباطی AFC عنوان کرد: این موضوع جزو اختیارات مرجع صادر کننده حکم است و تکلیفی در زمینه تعلیق موقت یا بخشش حکم ندارد.
رفیعی درباره میزان امیدواری باشگاه پرسپولیس برای بخشش آل کثیر از طریق ارجاع پرونده به دادگاه CAS با توجه به تایید محرومیت وی از سوی کمیته انضباطی و استیناف AFC گفت: هرچند دو مرجع قاره ای این رای تایید کرده اند اما احتمال شکستن رای در دادگاه بین المللی ورزش است زیرا اسناد و مدارک زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه آل کثیر قصد توهین نژادی نداشته و قبلا هم این شادی ها را در لیگ داخلی انجام داده است.
وی درباره اینکه برخی حقوقدان ها اعتقاد دارند دادگاه CAS بیشتر به منطوق قانون توجه دارد تا مفهوم اقدام بازیکن، اظهار داشت: با توجه به تصاویر و فیلم هایی که از شادی گل آل کثیر در لیگ داخلی ایران وجود دارد پیدا کردن مفهوم حرکت این بازیکن کار پیچیده ای نیست و اگر دادگاه CAS بخواهد به این تصاویر و فیلم ها توجه کند، سند معتبری در اختیار دارد.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است