کارشناس داوری از وضعیت موجود در فوتبال کشور و بداخلاقی هایی که می شود انتقاد کرد.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد فنایی در خصوص فضای ملتهب این روزهای فوتبال کشور اظهار داشت: من به عنوان یک فوتبالی و مربی که سالها در میادین بودهام، باید تأسف خودم را عمیق ابراز کنم. دلیلش هم این است که ما فوتبالمان را به عنوان یک فوتبال حرفهای قلمداد می کنیم اما متاسفانه موضوع استرس، نگرانی ها و بد اخلاقی ها در جامعه فوتبال ما هنوز که هنوز است ادامه دارد و این برای دیروز و امروز نیست.
وی افزود: از آن روزی که فوتبال به سمت حرفهای گری رفت و پول آنچنانی به مربی و بازیکنان پرداخت شد، قصد آنها فقط بردن به هر طریقی است.
فنایی ادامه داد: من به همه مربیان و سرمربیان احترام میگذارم اما اعتقاد دارم که فدراسیون فوتبال ایران وقتی کلاس مربیگری می گذارد و تعدادی از بازیکنانی شاخص سرمربی می شوند، باید کلاس های مدیریتی و روانشناسی برای آنها برگزار کند. حداقل کشورهایی که صاحب فوتبال هستند و فرهنگ این ورزش را دارند الگو قرار دهیم. به نظرم ما بی نهایت عقب هستیم و به خودمان صدمه میزنیم. این در واقع خودزنی است.
این کارشناس داوری که با رادیو ورزش گفت و گو می کرد، گفت: مشکلات اعتراضی و بی حرمتی به همدیگر بسیار دیده می شود. حتی بی حرمتی مربیان به بازیکنان خودشان و تماشاچیان را شاهد هستیم. اصلا انگار قرار نیست رحم کنیم. به هر حال داور، قاضی در میدان است و قضاوت خود را انجام می دهد؛ حال گاهی اشتباهاتی وجود دارد که حتی جبران ناپذیر هم هست.
فنایی با اشاره به اعتراضات بازی روز گذشته پرسپولیس و صنعت نفت گفت: در بازی دیروز واقعا تاسف خوردم. وقتی گل محمدی، یک شخص بسیار محترم و بازیکن ملی پوش که اخلاق مدار است، اینگونه اعتراض می کند؛ توپ را شوت می زند و یا به نوعی دیگر پرخاشگری می کند، طبیعتاً داور وظیفه خودش را انجام می دهد. آن چیزی که در قوانین فوتبال و داوری وجود دارد برای همه یکسان است. متاسفانه ما همچنان فضای را آلوده به پیش می بریم.
وی تأکید کرد: به نظرم باید کمک کنیم. رسانه ها، فدراسیون فوتبال، کمیته انضباطی و کمیته اخلاق نقش بسیار بسیار پررنگ را برای مبارزه با چنین اعتراضاتی دارند.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است