سرمربی تیم فوتبال نساجی گفت:متاسفانه فضا به سمتی میرود که باید به دنبال یکسری همکاران باشم که روی نیمکت شلوغ کنند.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرگزاری فارس، وحید فاضلی در خصوص مشکلات تیمش در هفته های اخیر اظهار داشت: سیسات من این بود که در مورد داوری حرفی نزنم. 10 هفته آخر مسابقات سال گذشته هم مشکل داوری نداشتیم و من با همان دید وارد بازی ها شدم. در هفته اول هم آقای رحیمی مقدم داور ما بود که خوب قضاوت کردند و من در رختکن آنها از تیم داوری تشکر کردم.
وی افزود: در بازی دوم ما هم آقای کرمانشاهی بود که من آخر بازی از او تشکر کردم ولی در همان بازی گل تراکتور آفساید بود و یک پنالتی تیم ما گرفته نشد. به بازی سوم رسیدیم وقتی وارد بازی شدیم ایوب کلانتری یک پرتاب اوت انجام داد که توپ به دست صادق بارانی خورد و او هم یک پاس داد که هم تیمی اش توپ را به دست دیگر بازیکن سایپا زد و دو نفری با هم پاسکاری با دست انجام دادند.
سرمربی نساجی تاکید کرد: در نیمه دوم هم اتفاقاتی رخ داد که بازیکن آنها با دو زانو روی زمین به حالت اسپک توپ را زد اما داور واکنشی نشان نداد. جالب این است من خیلی محترمانه تیمم را تشویق می کردم و فقط در یک صحنه زانوهایم را خم کردم و فقط اسم آقای منصوریان را صدا زدم اما با اولین حرکت به من اخطار دادند. قبول دارم من هم باید خودم را کنترل کنم اما 3 دقیقه بعد سایپا به گل رسید ولی در واقع تمرکز من به هم ریخت. خدا را شکر میکنم که در روزخوبمان بازی را واگذار کردیم.
فاضلی با گلایه از برخی برنامه های تلویزیونی به رادیو ورزش گفت: من برنامه های خارجی را تماشا می کنم ولی به جای آنکه به بحث داوری مسابقات آن هفته رسیدگی شود به بحث برخی مدیران پرداخته شد. متاسفانه فضا به سمتی میرود که باید به دنبال یکسری همکاران باشم که روی نیمکت شلوغ کنم. من نمیخواهم این کارها را انجام بدهم ولی دارند کاری میکنند من هم به این سمت بروم.
وی تصریح کرد: من پیرو مکتب عدم اعتراض به داوران هستم ولی این اشتباهات 2 هفته پیاپی صورت گرفت. تیمی مثل ذوبآهن هم همین شرایط را داشت. البته ما تلاش میکنیم ولی میتوانستیم الان بالای جدول باشیم. من کمی دلگیر بودم که فضا نباید به سمتی برود که رفتار مربیان دیگر را ببینم.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است