شایعات پیرامون تغییرات مدیریتی در استقلال ادامه دارد و این در حالی است که به نظر می رسد وزارت ورزش روی انتخاب احمد مددی به عنوان مدیرعامل این باشگاه به جمع بندی رسیده است.
بخش استقلال مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، احمد مددی روز 10 مهرماه به عنوان سرپرست باشگاه استقلال انتخاب شد. وی در آن زمان به دلیل شرایط بحرانی استقلال و اتفاقاتی که احمد سعادتمند رقم زده بود به عنوان سرپرست فعالیت خود را آغاز کرد تا در فرصتی مناسب هیات مدیره در مورد انتخاب مدیرعامل جدید استقلال جمع بندی کند.
در این مدت اعضای هیات مدیره استقلال نظری روی انتخاب احمد مددی به عنوان مدیرعامل نداشتند و بارها و بارها با تصمیمات وی مخالفت کردند. نمونه بارز آن تغییر در ریاست آکادمی باشگاه بود که اعضای هیات مدیره با آن مخالف بودند اما سرپرست استقلال به هر شکل ممکن آن را عملی کرد.
با جدی شدن حضور مددی به عنوان مدیرعامل، هیات مدیره استقلال تصمیم گرفت با بررسی گزینه های مختلف شایعه قبلی در مورد انتخاب مددی را خنثی کند و حتی مهدی عبدیان در چند نوبت علیه وی موضع گیری کرد. با این وجود حالا شایعه شده تغییرات در راه است و احتمالا هادی زبده شیرکوهی از هیات مدیره آبی پوشان جدا می شود و به جای وی حمیدرضا آصفی عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گزینه جدید برای حضور در جمع مدیران این باشگاه است.
البته نکته عجیب در مورد آصفی مخالفت وی با بحث خصوصی سازی 2 باشگاه است که اتفاقات وزارت ورزش روی آن تاکید جدی دارد. وی چندی پیش در مصاحبه ای اعلام کرد «نسبت به خصوصیسازی استقلال و پرسپولیس خوش بین نیستم و این موضوع فقط یک شوخی است».
در حال حاضر خلیل زاده به عنوان رئیس هیات مدیره، حجت نظری، هادی زبده شیرکوهی و مهدی عبدیان نفرات هیات مدیره استقلال هستند که البته در این مدت چند بار شایعه جدایی عبدیان به خاطر اختلاف با مددی از استقلال مطرح شد اما این موضوع رنگ واقعیت به خود نگرفت. با این شرایط ممکن است مددی به عنوان عضو هیات مدیره و مدیرعامل استقلال انتخاب و آصفی هم به عنوان عضو جدید به بدنه مدیریتی این باشگاه اضافه شود.
باید دید همه این شایعاتِ اختلاف مدیران استقلال با احمد مددی در نهایت منجر به مدیرعاملی وی در این باشگاه می شود یا اینکه سرپرست موقت استقلال جای سعادتمند را به صورت دائمی در اختیار خواهد گرفت؟
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است