در ماجرای جدایی هافبک عراقی تیم فوتبال پرسپولیس ردپایی از بی درایتی در مدیریت گذشته این باشگاه وجود دارد.
بخش پرسپولیس مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بشار رسن با پایان فینال جام حذفی به طور رسمی از جمع سرخپوشان جدا شد و قرار است به زودی با تیم قطر قرارداد رسمی امضا کند.
موضوع جدایی هافبک عراقی از جمع سرخپوشان چند هفته قبل از برگزاری فینال رسانه ای و مشخص شد در توافق نامه ای که بین این بازیکن و مهدی رسول پناه سرپرست وقت باشگاه پرسپولیس انجام شده این شرایط برای این بازیکن فراهم شده تا بعد از فینال آسیا از جمع سرخپوشان جدا شود.
این توافق نامه به حدی رسمی بود که مسئولان فعلی باشگاه پرسپولیس برای مانع شدن از این جدایی کاری نتوانستند انجام دهند.
توافق نامه ای که سرمربی تیم هم از آن خبر نداشته و مسئولان وقت باشگاه بدون در نظر گرفتن شرایط سرخپوشان در نقل و انتقالات تن به این خواسته عجیب داده اند.
اما ماجرا چیست و چرا باشگاه پرسپولیس این چنین مقابل بشار رسن قافیه را باخت؟ بشار رسن این فصل با کش و قوس قراردادش را با این باشگاه تمدید کرد. موقع عقد قرارداد او بندی در قراردادش قرارداد مبنی بر اینکه با پرداخت 250 هزار دلار در صورتی که در نیم فصل پیشنهاد خارجی داشته باشد، جدا شود.
بعد از پایان مرحله گروهی و مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا بشار رسن در دوحه ماند و گویا در آن یک هفته ای که به تهران بازنگشت با مسئولان قطر به توافق می رسد و در بازگشت به تهران در جلسه ای که به صورت خصوصی با مهدی رسول پناه سرپرست وقت باشگاه پرسپولیس داشت در ازای بخشیدن دو ماه از حقوق عقب افتاده اش که مبلغی حدود 90 هزار دلار بوده و همچنین 100 هزار دلاری که باشگاه پرسپولیس قرار بوده اضافه بر قراردادش به او بدهد و در نهایت پرداخت 250 هزار دلار از سوی رسن به سرخپوشان او برگه توافق نامه ای را از این باشگاه دریافت می کند که طبق آن بتواند بعد از فینال آسیا از جمع سرخ های پایتخت جدا شود.
این توافق نامه هم درحالی امضا شده که یحیی گل محمدی سرمربی تیم از آن بی خبر بوده اما باشگاه پرسپولیس این توافق نامه را رسمی می کند و همین باعث می شود تا این تیم به راحتی بازیکن تاثیرگذار خود را از دست بدهد.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است