کارشناس داوری فوتبال گفت: نیاز به VAR در کشورمان بسیار محسوس و لازم است.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرگزاری فارس، مسعود مرادی، در خصوص تفاوت قضاوت های داخلی و خارجی اظهار داشت: ما در لیگ کشورمان نسبت به کشورهای دیگر، دارای مسائل حاشیه ای زیادی هستیم. در یک جمله می توانم بگویم آن جایگاه و اهمیتی که یک داور فوتبال در مسابقات دارد، متأسفانه در کشورمان دیده نمی شود. برای گرفتن نتیجه، خیلی از تیم ها در پی فریب داور در زمین مسابقه و گرفتن امتیاز هستند و اعتراضات خیلی هزینه ای برای تیم ها ندارد.
وی ادامه داد: تیم داوری را وارد زمین مسابقه میکنیم و آن حمایت های بایسته و شایسته را از آنها نداریم. برای همین مصطلح شده که داورانمان در خارج از کشور قضاوت های خیلی خوبی انجام می دهند و در داخل کشور آن عملکردی که باید پیش می آمده، حتی بهترین داور ما انجام نمی دهد. علت اصلی این است که داور ما به دلیل وجود حاشیه ها از تمرکز کافی در زمین فوتبال برخوردار نیست.
مرادی در ارتباط با استفاده از VAR در مسابقات داخلی گفت: با توجه به اینکه فیفا استفاده از VAR را در مسابقات لازم الاجرا نکرده است؛ اما اعتقاد من بر این است که با توجه به مسائل حاشیه ای و اشتباهاتی که در داوری وجود دارد، به جایی رسیدیم که باید از این سیستم در کشورمان استفاده کنیم.
کارشناس داوری در گفتگو با برنامه صبح و ورزش تصریح کرد: اگر به فینال لیگ قهرمانان آسیا نگاه کنیم، عدم آشنایی بازیکنان ما نسبت به وجود VAR باعث شد که دو پنالتی را شاهد باشیم که به ضرر باشگاه ما اعلام شد، باید انتقادپذیر بود. آنچه که از عملکرد داوران فوتبال کشور اکنون می بینم با آنچه که انتظار دارم متفاوت است. من توانمندی داوران کشورمان را خیلی بالاتر از این می بینم.
وی در ادامه گفت: به نظرم استفاده از این سیستم را در کشورمان خیلی بعید و دور است، چراکه باید افرادی آموزش ببینند و نیز هزینه ای که برای به کار گرفتن این سیستم در کشورمان نیاز است، بسیار زیاد است. هنوز این مشکل وجود دارد که هزینه را چه کسی باید متقبل شود؛ ضمن اینکه نیاز به هماهنگی با صدا و سیما دارد و دوربین های متعددی باید در زوایای مختلف قرار بگیرد. در نهایت اعتقاد دارم نیاز به VAR در کشورمان بسیار محسوس و لازم است.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است