کد متحرک ساختن عنوان

مجله خبری ورزشی اسپورت‌ استار
ورزش و فعالیتهای تربیت بدنی موجب تقویت عضله قلب می گردد. امروزه فعالیتهای ورزشی بعنوان اقدامی جهت پیشگیری از بروز سکته های قلبی محسوب می شود.








طاهری: اسم واگذاری سرخابی‌ها را باید رهاسازی گذاشت + عکس

مدیرعامل اسبق پرسپولیس گفت: تا وقتی بسترهای لازم برای درآمدزایی و فعالیت بخش خصوصی فراهم نشود، اسم واگذاری سرخابی‌ها را باید رهاسازی گذاشت.

بخش پرسپولیس مجله خبری ورزشی اسپورت‌ استار


علی اکبر طاهری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره چرایی مطرح شدن بحث واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در سال پایانی دولت دوازدهم اظهار داشت: درباره این  موضوع باید افراد سیاسی جواب بدهند اما طبق اطلاعات و شنیده‌های من قرار نیست واگذاری صورت بگیرد بلکه قرار است  حدود 10 تا 15 درصد سهام دو باشگاه کشف شود و پس از آن درباره نحوه واگذاری سهام تصمیم گیری ‌شود.

وی ادامه داد: سوال من این است آیا این مدل واگذاری جای دیگری تمرین شده که اکنون می‌خواهند به این شکل سهام دو باشگاه را انتقال بدهند؟ در بحث خصوصی سازی کارایی خیلی از شرکت‌ها با تحویل دادن آنها به بخش خصوصی تغییر کرده است. یعنی خریدار این شرکت‌ها را بسته و کار جدیدی را آغاز کرده است. باید دوستان هدف را تبیین کنند و مشخص شود اقدام‌شان برای خصوصی کردن برخی شرکت‌ها انحلال آنها بوده یا بهبود عملکرد؟

مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس عنوان کرد: پرسپولیس در ایران و آسیا جایگاه بزرگی دارد و در سرتاسر دنیا هم صاحب هوادار است. بعید می‌دانم این مدل واگذاری بدون اینکه در جایی تمرین شده باشد، به نتیجه مشخصی برسد. در سال‌های اخیر بسیاری از باشگاه‌های خصوصی منحل شدند و بحث من هم واگذار نشدن آنها نیست بلکه باید راهی را رفت که ما را به جواب برساند. اگر سرخابی ها به افراد یا اشخاصی واگذار شوند و با ایجاد تعهدات جدید بخواهیم بار دیگر آنها را به حالت فعلی برگردانیم، معضلات زیادی ایجاد می‌شود.

طاهری درباره فرآیند مبهم واگذاری توضیح داد: اکنون به عنوان یک هوادار موضوع را دنبال می‌کنم اما روند و ساختار واگذاری پرسپولیس و استقلال را شفاف نمی‌بینم. طبق اطلاعاتم قرار است با کشف سهم، وارد فاز اول شوند و سپس سهام این باشگاه‌ها را قیمت گذاری کنند. در گذشته برای خصوصی سازی برخی افراد پاکت‌های پیشنهادی خود را ارائه می‌کردند که این امر فرآیند دیگری داشت. اکنون فرآیند دیگری تعریف شده است. ما با دو بحث مواجه هستیم؛ مهیا شدن فضا و قطعی شدن واگذاری.


وی اضافه کرد: آیا اکنون بستر برای واگذاری و فعالیت نهاد خصوصی در باشگاه‌ها فراهم است و امکان درآمدزایی برای خریداران سهام وجود دارد؟ اسم نمی‌آورم اما اکنون مالکان باشگاه‌های خصوصی در کشورمان از خود فوتبال درآمدی ندارند بلکه فلان شخص تاجر یا کارخانه دار درآمد خود در جای دیگر را برای فوتبال هزینه می‌کند. این موضوع با صنعت فوتبال در کل دنیا منافات دارد. در کشورهای دیگر درآمدها از خود این رشته مانند تبلیغات محیطی، حق پخش، بلیت فروشی و فروش پیراهن حاصل می‌شود.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس اضافه کرد: سه چهارم فعالیت‌ باشگاه‌های حرفه ای در دنیا مربوط به امور اقتصادی است و یک چهارم مربوط به امور فنی. خود باشگاه باید مولد پول باشد اما اگر به این موضوع تکیه شود که یک شخص یا شرکت فقط برای فوتبال هزینه کند، استقلال و پرسپولیس هم از این طریق به نتیجه‌ای نمی‌رسند.

طاهری درباره تلاش های غیر واقعی برای مثبت سازی ترازهای مالی دو باشگاه با تملک و واگذاری ناگهانی برخی مجموعه‌ها به سرخابی‌ها گفت: در بحث خصوصی سازی باید حقوق صاحبان سهام مثبت باشد. در گذشته برخی افراد ناآگاه ورزشگاه درفشی فر را به اسم دفتری به پرسپولیس واگذار کردند که این مجموعه ارزش روز پیدا کرد و مابه‌التفاوت آن به درآمدی غیرعملیاتی تبدیل شد. با این اقدام حقوق صاحبان سهام که در حالت زیان انباشته بود مثبت شد اما به اندازه همان افزایش سرمایه غیر عملیاتی باید مالیات هم پرداخت می‌شد.

وی افزود: این سرمایه 60 میلیارد بود اما در حالیکه نمی‌توانستیم آن را حصول کنیم باید 15 میلیارد مالیات پرداخت می‌کردیم. به اداره مالیات گفتیم ورزشگاه درفشی فر که به نام پرسپولیس نشده است. در نهایت پس از پیگیری‌ها و حسابرسی‌هایمان به دلیل به نام نشدن این ورزشگاه این رقم از مالیات‌های باشگاه کسر شد. در آن زمان بسیاری از رسانه‌ها گفتند 60 میلیارد در حساب‌های باشگاه گم شده؛ درحالیکه این امر واقعیت نداشت.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس تصریح کرد: اکنون هم برای مثبت شدن حقوق صاحبان سهام، وزارت ورزش مجبور شده ورزشگاه‌های مرغوبکار و کمپ ناصر حجازی را به باشگاه استقلال و ورزشگاه های درفشی فر و شهدای گمنام را در اختیار پرسپولیس قرار بدهد تا با قیمت گذاری روز آنها ترازنامه مثبت شود. در غیر اینصورت اجازه ندارند دو باشگاه را واگذار کنند. نمی‌توان شرکت ضرر ده یا زیان ده را واگذار کرد و تنها راه مثبت شدن حساب‌های مالی سرخابی‌ها هم همین است. 

طاهری درباره ابهام در چرایی واگذاری دو مجموعه ورزشی شهرداری تهران و اداره کل ورزش و جوانان استان تهران به دو باشگاه برخلاف صرف و صلاح بیت المال عنوان کرد: ورزشگاه‌های شهید کاظمی و امام رضا(ع) با پیگیری خودم در اختیار پرسپولیس و استقلال قرار گرفت. در زمان وزارت محمود گودرزی با پیگیری‌های من و قرعه کشی استادیوم شهید کاظمی در اختیار پرسپولیس و امام رضا (ع) به استقلال تحویل داده شد. البته در آن زمان باید امکانات مجموعه کاظمی کامل می‌شد.

وی افزود: زمین های جنب ورزشگاه در اختیار سازمان اوقاف بود و شهرداری قصد داشت با قراردادن تراکم یا زمین در جای دیگر به این سازمان، بخشی از زمین های جنبی را هم در اختیار ما قرار بدهد و هیات دولت و وزارت ورزش هم ما به ازای قیمت را به شهرداری پرداخت کنند تا این ورزشگاه برای پرسپولیس شود. مقدمات را فراهم کرده بودیم که آنجا تحت مالکیت پرسپولیس دربیاید. ضمن اینکه قصد داشتیم در جای دیگری ورزشگاهی 120 هزار نفری را برای پرسپولیس بسازیم که در نهایت با جدایی من این مسائل پیگیری نشد. باید از زحمات علیرضا دبیر هم در این زمینه تشکر کنم.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس درباره شائبه سازماندهی بورسی جهت خرید دو باشگاه توسط دولتی ها و احتمال رانت خواری در واگذاری سرخابی‌ها توضیح داد: فقط می‌توانم ابراز امیدواری کنم چنین اتفاقی رخ ندهد. اگر عزمی جدی برای واگذاری دو باشگاه وجود دارد، به افراد صاحب صلاحیت تحویل داده شوند.

طاهری درباره دلیل تلاش برای واگذاری این دو باشگاه مردمی در بدترین شرایط بورسی گفت: علامت سوالی که در ذهن من وجود دارد، این است که چگونه می‌خواهند سهام را از طریق بورس واگذار کنند. بعید می‌دانم بتوان 100 درصد سهام را از این طریق منتقل کرد. اکنون فقط کشف سهم صورت می‌گیرد. با توجه به ارزش گذاری سازمان خصوصی سازی برای سهام شرکت‌ها جای بحث دارد که بخواهند سهام را با قیمت پایین به فروش برسانند. قطعا سازما خصوصی سازی رقم‌هایی را برای دو باشگاه مترتب دانسته و باید این ارقام با هم همخوانی داشته باشد؛ در غیر اینصورت وزارت ورزش و باشگاه‌ها ضرر می‌کنند.

وی درباره اینکه آیا واگذاری استقلال و پرسپولیس برای پاک کردن صورت مسئله ناکارآمدی دولت در اداره فوتبال دنبال می‌شود، گفت: نهادهای نظارتی باید این بحث را پیگیری کنند اما برای واگذاری دو باشگاه باید ابتدا بسترهای لازم برای درآمدزایی و فعالیت بخش خصوصی فراهم شود؛ در غیر اینصورت اسم این اقدام را به جای خصوصی سازی یا واگذاری باید رهاسازی گذاشت. در این حالت قطعا مشکلات زیادی به وجود می‌آید. شرکت هایی مانند مغان، نیشکر هفت تپه با رها سازی دچار عوارض بدی شدند.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس افزود: دیدگاه‌های بیرونی این نیست که بستری برای فعالیت نهادهای خصوصی در فوتبال فراهم باشد. پرسپولیس چهار سال قهرمان لیگ برتر شده اما چه تحویل گرفته؟ آیا پاداش و درآمد آنچنانی داشته؟ تمام درآمدها در مراحل گروهی و حذفی مشخص است اما دیدگاه حاکم بر فوتبال ایران مولد نیست. ابتدا باید باشگاه‌ها بتوانند مولد درآمد و ارزش آفرینی شوند و سپس این ارزش را به بخش خصوصی منتقل کنند. در فوتبال ایران برای تیم‌های قهرمان به جز برگزاری جشن و روشن کردن چهار فشفشه چه کاری انجام می‌شود؟


انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
۹۹/۱۰/۱۵ ۰ ۰


درباره نویسنده

سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.

abdolnabi solimani

neveshte khod ra in ja benevisid


نظرات: (۰)

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

نظرتان را بیان کنید؟

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی