کمک داور بینالمللی سابق فوتبال ایران گفت: گاهی اوقات داوران بزرگ دنیا هم به خاطر اشتباهاتشان در جام جهانی عذرخواهی کردند.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار
حسن کامرانیفر در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد عذرخواهی محمدحسین زاهدیفر داور مسابقه پرسپولیس و فولاد خوزستان به دلیل اعلام یک پنالتی اشتباه به ضرر پرسپولیس و اینکه عذرخواهی داوران در فوتبال مرسوم هست یا نه، اظهار داشت: بحث مرسوم بودن عذرخواهی داوران خیلی مهم نیست اما من در جامهای جهانی و حتی در برخی مسابقات مهم بینالمللی هم شاهد بودهام که برخی داوران بزرگ جهان نیز به خاطر اشتباهاتی که داشتهاند عذرخواهی کردهاند. روزتی داور ایتالیایی یک نمونه بارز آن است.
وی افزود: وقتی داوری مثل زاهدیفر عذرخواهی میکند باید آن را به حساب متانت و شخصیت او بگذاریم. من عذرخواهی او را تایید یا رد نمیکنم و در این مورد فدراسیون فوتبال و کمیته داوران باید نظر بدهند. هرچند وقتی زاهدیفر عذرخواهی کرده معنایش این است که خودش قبول داشته اشتباهی انجام شده و با این عذرخواهی قصد داشته که هجمه و انتقاد را از روی جامعه داوری بردارد و نگاه منفی به جامعه داوری را برطرف کند. اینکه داوران و جامعه داوری اشتباهات خود را میپذیرند این عذرخواهی را نباید با دید منفی نگریست. البته این عذرخواهی نباید بهانهای شود که دیگر مربیان بخواهند داوران از آنها نیز عذرخواهی کنند.
کمک داور بینالمللی سابق فوتبال ایران در مورد اینکه خودش بازی پرسپولیس و فولاد را دید یا نه و اینکه زاهدیفر با وجود چنین اشتباهی نمره قبولی میگیرد، اظهار داشت: من ناظر داوری مسابقه استقلال و تراکتور تبریز بودم و بعد از مسابقه هم جلسهای با داوران داشتم البته صحنههایی از بازی را دیدم. البته با توجه به اینکه تیمی که اشتباه علیهاش انجام شده بازنده مسابقه نبوده میتوان گفت که زاهدی فر از نظر سیستم نظارت داوری نمره قبولی میگیرد.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است