کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های لیگ برتری صادر کرد.
بخش ورزشی مجله خبری ورزشی اسپورت استار
مجله خبری ورزشی اسپورت استار
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون، دیدار تیم های صنعت نفت آبادان و مس رفسنجان در هفته بیست و هشتم لیگ برتر برگزار و از سوی محمد ربیعی، سرمربی تیم مس رفسنجان تخلفاتی مبنی بر نقض مقررات ماده 89 ( استنکاف از اجرای محرومیت) رخ داد.وی باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند . این رای قابل تجدید نظر است.
* دیدار تیم های فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان در هفته بیست و نهم برگزار شد و از سوی نادر غبیشاوی، مربی تیم فولاد خوزستان تخلفاتی مبنی بر بدرفتار در قبال مقام رسمی که منجر به اخراج شد، رخ داد. وی به یک جلسه محرومیت و پرداخت 100 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. این رای از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.
*سیروس پورموسوی، سرمربی تیم صنعت نفت آبادان به دلیل بدرفتاری در مقابل مقام رسمی منجر به اخراج و استفاده از الفاظ توهین آمیز در مصاحبه مطبوعاتی نسبت به داور به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم شد و باید 200 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قابل تجدید نظر است.
* حکیم نصاری، بازیکن تیم صنعت نفت آبادان به خاطر بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه که منجر به اخراجش شد. وی به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.
* اسماعیل قنبری، مربی تیم صنعت نفت آبادن نیز به دلیل بدرفتاری در قبال مقام رسمی مسابقه که منجر به اخراجش شد، به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است.
تیم صنعت نفت آبادان به دلیل سوء رفتار تیمی باید 100 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. این رای قطعی است.
به گزارش فارس، آرای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در شرایطی امروز منتشر شده که 36 روز از پایان مسابقات گذشته و دلیل این تاخیر عجیب در صدور رای مشخص نیست.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است