هافبک اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: باید پذیرفت نتیجه با یک گل قابل اطمینان نیست و همین مساله در بازی با فجر سپاسی ثابت شد.
بخش استقلال مجله خبری ورزشی اسپورت استار
مجله خبری ورزشی اسپورت استار:
داود سید عباسی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دیدار استقلال مقابل فجر سپاسی اظهار داشت: فجر همیشه تیم سختکوش و پرتلاشی بوده و برای تیمهای بزرگ دردسر درست کرده است چه زمانی که خودم در فجر بازی میکردم و چه در زمانی که با استقلال به شیراز میرفتم آنها همیشه تیم خوبی بودند و دیدید که تا دقیقه 90 جنگیدند.
وی افزود: استقلال در خط دفاعی به ثبات رسیده و در این چند مسابقه واقعا در خط عقب خوب کار کرد ولی باید پذیرفت نتیجه با یک گل قابل اطمینان نیست. در بازی با ذوبآهن هم در وقتهای اضافه موفق به گلزنی شدند و این نشان میدهد که استقلال باید زودتر گل دوم را به رقبایش بزند.
سیدعباسی خاطرنشان کرد:استقلال به ثبات خوبی رسیده اما باید این تیم در هر مسابقه 8،9 مسابقه بالای 80 درصد ایجاد کند که دو سه توپ تبدیل به گل شود. بعد از گل اول استقلال کمی عقب کشید و چشم به ضدحملات داشت و شاید اگر این برنامه اجرا نمیشد پیروزی در دسترس بود اما انشاءالله از بازیهای آینده روند استقلال بعد از گل اول تغییر خواهد کرد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در خط هافبک استقلال خلائی نمیبیند گفت: استقلال آن وسط یک هافبک طراح مثل جانواریو یا پاتوسی میخواهد بازیکنی که نقش شماره 10 را ایفا کند. در بازیهای گذشته دیدیم که مهاجمان عملکرد خوبی داشتند و توپها را تبدیل به گل کردند. وقتی بازیکنان خط جلو فرصتطلب هستند یک نفر باید برای آنها فرصت ایجاد کند تا گلهای بیشتری به ثمر برسد. در بازی استقلال با فجر شاگردان مجیدی از پیش برنده نبودند و خود من فکر نمیکردم کار اینگونه سخت شود ولی این اتفاق رخ داد و دو امتیاز از دست رفت.
سیدعباسی در خصوص عملکرد ژستد عنوان کرد: این بازیکن چندان آماده نشان نداد در چند صحنه ناهماهنگ بود و اگر میخواهد شرایط خوبی داشته باشد باید قطعا رویهاش را تغییر بدهد. به نظر من باید 4، 5 هفته بگذرد تا در خصوص او نظر نهایی را بدهیم.
انتهـــــــــــــــــــــــــای پیــــــــــــــــــــــــــام
بیشتر بخوانید
درباره نویسنده
سلام ارکان پیام رسانی، عبارتند از: پیام، پیام رسان، پیام گیر، ابزار پیام رسانی و روش پیام رسانی. هر پیامی نیز دو رکن دارد؛ محتوا و قالب. رکن اول به «چه چیز گفتن» و رکن دوم به «چگونه گفتن»، مربوط می شود. نویسندگی نیز نوعی پیام رسانی است که در بعد محتوای نوشته، باید دیدگاه یا نگاهی نو را مطرح کرد و در بعد قالب نوشته، باید نگارشی نو را به قلم آورد. از این رو، نویسنده و وبلاگ نویسی کسی است که دیدگاهی نو یا نگاهی نو را با نگارشی نو، به خواننده انقال می دهد.ممنونم موفق باشید.
neveshte khod ra in ja benevisid
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله خبری ورزشی اسپورت استاردر وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است